PITA EXPRESS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 826 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Express. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 19:47 super
17 sep 2022 om 20:07 DE ETEN was heel leker
12 sep 2022 om 6:02 Heb nog nooit zo een Slecht eten in mijn leven gegeten , koud en niet lekker heb alles in de vuilbak gegooid
4 sep 2022 om 9:43 De kapsalons zijn heel lekker en niet te vettig.
29 aug 2022 om 18:28 Het eten was koud voor mij niet voor herhaling vatbaar.
22 aug 2022 om 20:39 Pita OK - frieten eronder niet worden plat als afgedekt
22 aug 2022 om 18:57 prima service!
21 aug 2022 om 1:56 Ik had eten besteld en er stond dat het bezorgd was ik heb een uur gewacht. Toen belde deze meneer mij om te vertellen dat hij mijn bestelling ging annuleren omdat ik te weinig had betaald. Ik had gewoon het bedrag betaald wat er stond.
7 aug 2022 om 23:14 Nog steeds aans het wachten na 2 uur op mijn bestelling
7 aug 2022 om 23:01 Really BAD restaurant. I waited for food more than 2 hours. I need to call to the restaurant and ask when delivery will come. Everything was cold, food bag was dirty from the open sauses. Really bad experience.
6 aug 2022 om 22:33 I was Waiting 2,5 Horus FOR my order And when he arrived after 2,5 hours with the food cold and I rejected the order he told me “fuck your muder”…
6 aug 2022 om 22:02 Had beter verwacht was mijn laatste keer